Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام نیوز، انفجار چندین کشتی در نزدیکی بندر فجیره امارات، به تیتر یک رسانه ها تبدیل شد.

 

در پی این انفجارها عباس موسوی، سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی، در مورد گزارش‌ها از «عملیات خرابکارانه» در چند کشتی تجاری در امارات ابراز تاسف کرد.

 

آقای موسوی در بیانیه‌ای که بامداد روز ۲۳ اردیبهشت در ایرنا انتشار یافت، خواستار «روشن شدن ابعاد دقیق این حادثه» شده‌ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

از موضع شفاف جمهوری اسلامی که بگذریم، این رویداد نشان داد آنچه به آسانی قابل پیش بینی بود، رخ داد. توجیه حضور حداکثری نظامیان آمریکا در خلیج فارس نزد افکار عمومی این کشور و اروپایی ها که حیات خود را با نفت و انرژی این نقطه گره زده اند، به یک حادثه سازی نیازمند بود.

 

دو هفته قبل اداره امور دریایی آمریکا هشدار داد که در رفتار ایران و متحدانش تحرکاتی مشکوک برای حمله به کشتی‌های تجاری و زیرساخت های نفتی دیده می شود، این اسم رمز سناریویی بود که امروز صبح با حادثه سازی برای 4 کشتی باری رقم خورد.

 

متعاقب این هشدار بود که آمریکا اعلام کرد احتمالا یک ناو جنگی دیگر به نام لینکلن و 3 فروند هواپیماهای بی 52 را به منطقه اعزام می کند، اکنون دیگر این یک احتمال نیست.

 

درخواست برای مداخله خارجی

در این بین، بیانیه دو کشور امارات و عربستان که طی سال های اخیر همراهی بی چون و چرایی با آمریکا داشته اند در ورود به حادثه ای که در آن نه تلفات جانی داشته و نه نفتی هدر رفته، برنامه ای بودن ماجرا را ملموس تر می کند.

 

وزارت خارجه امارات، با گوشزد کردن خطرات چنین مساله ای، بیانیه صادر کرده که"جامعه بین المللی باید در قبال کسانی که امنیت و ایمنی رفت و آمد دریایی را در خطر قرار می‌دهند مسئولیت نشان دهد."

 

 

پس از او وزیر نفت عربستان موضع گرفته و چنین خواهان مداخله خارجی می شود: «جامعه بین المللی وظیفه‌ای مشترک برای حفاظت از امنیت دریانوردی و تانکرهای نفتکش دارد تا پیامدهای چنین رخدادهایی بر بازار انرژی و خطراتی که برای اقتصاد جهانی ایجاد می‌کند، کاهش یابد».

 

پوشش رسانه ای و قرار دادن ایران در سیبل هدف

عملیات و پوشش رسانه ای با چاشنی دست داشتن احتمالی ایران نیز از صبح امروز و بلافاصله از سوی رسانه ها کلید زده شد. مرور صبحگاهی اخبار رسانه های فارسی زبانی که این حادثه را تیتر یک خود کرده و محتوای گزارش آنها این موضوع را تائید می کند.

 

چنین گزارش بی بی سی برای القای دست داشتن ایران در انفجارهای فجیره:

 

1. فجیره در حدود ۱۴۰ کیلومتری تنگه هرمز قرار دارد.

2. موقعیت فجیره استراتژیک است.

3. پیش دستی شبکه المیادین" لبنان نزدیک به ایران در ارسال اولین گزارش و بازتاب آن از سوی رسانه های ایران

4. توئیت فلاحت پیشه رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس درباره شکننده بودن امنیت کشورهای عربی خلیج فارس

5. توقیف یک قایق نظامی قطری و چهار سرنشین آن به عنوان حامی ایران توسط امارات

6. تقارن این حادثه با بالاگرفتن تنش میان آمریکا و ایران در هفته های اخیر

5. هشدار اداره کشتیرانی آمریکا به تمامی کشتی‌ها درباره تحرکات ایران و متحدانش از جمله قطر

6. تهدید بسته شدن تنگه هرمز از سوی مقامات ایران

 

 

سایت یورونیوز، رادیوفردا تحلیل های کم و بیش مشابهی داشتند.

 

 

مضاف بر اینکه رادیوفردا نوشت: حادثه حمله به چند کشتی تجاری در میان افزایش تنش ها میان ایران و آمریکا اتفاق می افتد.

 

این «عملیات خرابکارانه» نزدیک بندر فجیره رخ داده که 140 کیلومتر بعد از تنگه هرمز و در خلیج عمان و نزدیک این کشور قرار دارد.

 

پایگاه پنجم آمریکا نزدیک به این محل قرار دارد.

 

بنابرتحلیل"فادی بودیه" روزنامه‌نگار و تحلیلگر مسائل منطقه‌ای در روسیا الیوم، در بندر الفجیره امارات چند پایگاه رصد آمریکایی ایجاد شده‌اند که محدوده وسیعی از منطقه به‌ویژه تحرکات ایران را دیدبانی می‌کنند. چگونه به‌دور از دید آنان عملیات خرابکاری با این حجم انجام شده است؟!

 

این حادثه می توانست بهترین هدیه برای آمریکا برای متهم کردن ایران باشد.

 

آمریکا نشان داده به هیچ عنوان نمی تواند بجز برای اسرائیل متحد قابل اعتمادی باشد.

 

حمایت آمریکا از دو متحد استراتژیک خود یعنی عربستان و امارات نیز بر پایه دشمن تراشی از ایران و فروش سلاح و خرید نفت به قیمت ارزان استوار است.

 

برای جمهوری اسلامی ایران امنیت منطقه در اولویت است اما حضور نیروهای نظامی آمریکا همواره امنیت منطقه را به خطر انداخته و جنگ های خسارت باری را به کشورهای آن تحمیل کرده است.

 

115

 

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: امارات آمریکا بی بی سی قطر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۴۹۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلانتری: دانشجویان هسته‌های مقاومت را در بطن آمریکا شکل دادند + فیلم

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم: جنبش دانشجویی در ایران و جهان تاریخچه قابل دفاعی در جهت کشف حقیقت، آزادی و استقلال دارد، با ادبیات مختلف در اقصی نقاط عالم. مخاطب اصلی پیامبران، جوانان جبهه حق بوده‌اند، از شما دانشجویان عزیز تا دانشجویانی که هسته‌های مقاومت را در بطن آمریکا شکل دادند.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در اختتامیه سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی«تیتر۱۳» در دانشگاه فردوسی مشهد:
جنبش دانشجویی در ایران و جهان تاریخچه قابل دفاعی در جهت کشف حقیقت، آزادی و استقلال دارد، با ادبیات مختلف در اقصی نقاط عالم. مخاطب اصلی پیامبران، جوانان جبهه حق بوده‌اند، از شما دانشجویان عزیز تا دانشجویانی که هسته‌های مقاومت را در بطن آمریکا شکل دادند.

جان‌مایه مشترک جنبش دانشجویی، حقیقت‌طلبی و آزادی‌خواهی است. از جنبش ۱۹۶۸ در فرانسه و آلمان تا جنش‌های دانشجویی ایران در جهت تثبیت آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب. این تاریخ پرافتخار ناشی از روح پاک و خداجوی جوانانی است که در دانشگاه‌ها در پرتو اندیشه‌های متعالی صیقل دادند.

جنبش دانشجویی بعد از ۱۹۶۸ به لطایف الحیل سرکوب شد. نظام سرمایه‌داری با تمهیدات نهادی و ساختاری توانست این جنش را در درون خودش مضمحل کند. این خواست دولت مستکبر بود تا با صنعت سرگرمی بسیاری از انرژی‌های جوانی در مسیر انحرافی سامان یابد و آرمان‌های بلند دانشجویی که اساس دنیای بدون ظلم را شکل می‌دادند، به حاشیه رفت.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


 مسئله فلسطین محور بازسازی جنبش دانشجویی در این دهه می‌شود و به جنبش ضدسلطه و ضداستکبار تبدیل خواهد شد/ باید هسته‌های مقاومت را در بطن جوامع تکثیر کنیم

انقلاب اسلامی در ملت‌هایی که دنبال رهایی از ستم و سلطه بودند تاثیرات شگرفی داشت اما واقعیت این است که سیاست‌های عادی‌سازی روایط توسط دولت‌های پس از جنگ، بسیاری از پتانسیل‌های جنبش دانشجویی را که می‌توانست مناسبات را در سطح منطقه و جهان رقم بزند را به درون معطوف کرد و مانع گسترش این ظرفیت‌های عظیم شد.

در تمام طول تاریخ مسئله فلسطین همواره یکی از مسائل اصلی جنبش دانشجویی در ایران و جهان بوده است. علی رغم تمامی ابزارها برای سرکوب این مطالبه، مسئله غزه و فلسطین تبدیل به مسئله محوری جریان‌های دانشجویی در اقصی نقاط عالم شد.

در یک جنگ نابرابر رسانه‌ای هستیم و دست برتر با دشمن است. در جبهه رسانه‌ای ضعف داریم. در قیاس با جبهه دشمن که مالکیت عظیم رسانه‌ها را برای مدیریت اذهان عمومی از طرق مختلف در دست دارد. شبکه دانشجویی حمایت از مردم فلسطین و هسته‌های مقاومت را باید شکل دهیم. توان دانشجوهای ما در بطن جوامع تکثیر شده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • واکنش کرملین به اتهام دخالت روسیه در سوءقصد به جان زلنسکی
  • به فشارهای آمریکا درباره خط لوله گاز با ایران توجه نمی‌کنیم
  • جدیدترین موضع گیری السودانی درباره جنگ غزه در دیدار مقام آمریکایی
  • کلانتری: دانشجویان هسته‌های مقاومت را در بطن آمریکا شکل دادند + فیلم
  • انفجار و تخریب دو منزل مسکونی در ملایر بر اثر نشت گاز
  • انگلیس از وقوع ۲ انفجار در سواحل یمن خبر داد
  • انفجار در خودرو کاروان گارد پادشاهی عربستان
  • انفجار بنزین در حمام صاحب خانه را راهی بیمارستان کرد
  • یک سرباز آمریکایی در روسیه به اتهام دزدی بازداشت شد
  • زمان آخرین انتخابی المپیک برای کشتی‌گیر ایران